Përshkrim

Sekreti i lëkurës me pamje rinore dhe flokëve dhe thonjve të shëndetshëm mund të jetë kombinimi i fuqishëm i kolagjenit dhe biotinës.
Ky dyshe dinamike është një zgjidhje natyrale për bukurinë rinore, rrezatuese që fillon nga brenda.
Peptidet e kolagjenit bioaktiv Verisol janë një peptid kolagjeni i hulumtuar klinikisht i optimizuar shkencërisht për bukurinë nga brenda.
Verisol stimulon qelizat e lëkurës për të prodhuar më shumë kolagjen për të zvogëluar rrudhat e thella për lëkurën e re në më pak se 30 ditë.
Ndihmon në stimulimin e rinovimit të qelizave të lëkurës për të zvogëluar rrudhat dhe vijat e imta të fytyrës rreth syve dhe rrudhat e thella.
Ndihmon në rritjen dhe shtimin e elasticitetit dhe dendësisë së lëkurës, rrit profilin e sipërfaqes së lëkurës dhe ndihmon në shfaqjen e lëkurës së lëmuar.
Ndihmon në promovimin e prodhimit të shëndetshëm të kolagjenit dhe prodhimin e shëndetshëm të elastinës.
Biotinë e shtuar për të promovuar flokë, lëkurë dhe thonj të shëndetshëm.
Ndihmon në parandalimin dhe përmirësimin e shëndetit të thyer dhe të brishtë të thonjve.
Ndihmon në forcimin dhe promovimin e flokëve më të trashë.

Kolagjeni 30 me Biotin nga Webber Naturals përmban Verisol, një peptid kompleks unik i kolagjenit që siguron kolagjen të hidrolizuar të tipit I dhe III, krahas biotinës, një vitaminë thelbësore për lëkurën, flokët dhe thonjtë e shëndetshëm. Marrja e një doze ditore prej 2500-5000 mcg biotinë ndihmon në rritjen e trashësisë dhe forcës së flokëve dhe thonjve, duke ndihmuar në parandalimin e ndarjes së dhimbshme të thonjve.

Si proteina më e bollshme e trupit, kolagjeni është gjithashtu thelbësor për strukturën e duhur të lëkurës, flokëve, thonjve, eshtrave dhe nyjeve të shëndetshme. Kolagjeni përbën 75% të masës së thatë të dermisit, por sinteza e kolagjenit bie në mënyrë dramatike ndërsa plakemi dhe kolagjeni degradohet nga mikro-trauma, ekspozimi i dritës ultraviolet (dielli), pirja e duhanit dhe dëmtimi i indeve të buta. Mungesa e kolagjenit bën që lëkura të bëhet e hollë, e thatë, e dobët dhe e dobët, duke rezultuar në shenja të dukshme të plakjes, përfshirë rrudhat dhe vijat e imëta.

Verisol stimulon qelizat e lëkurës për të prodhuar kolagjen dhe elastin, duke promovuar lëkurë më të shëndetshme dhe me pamje më të re. Duke rritur kolagjenin dhe elastinën në lëkurë, Verisol rrit lagështinë dhe elasticitetin e lëkurës dhe mund të zvogëlojë rrudhat e thella brenda 30 ditëve.

Kolagjeni 30 me Biotin siguron mbështetje efektive ditore për lëkurën, flokët dhe thonjtë e shëndetshëm, duke promovuar bukurinë natyrore nga brenda jashtë.

X