Përshkrim

SENDO Advance 3 është një mates dixhital i tensionit , plotësisht automatik, vendoset ne pjesen e  sipërme të krahut, me teknologji inovative HIRA.

Teknologjia prapa funksionit HIRA zbulon, analizon dhe rrezikon rrahjet e parregullta të zemrës së pacientëve. Çdo lexim i parregullt i rrahjeve të zemrës ruhet në kujtesën e monitorit. Sapo të grumbullohet një histori prej 7 leximesh, HIRA do të vlerësojë çdo lexim tjetër, do të vlerësojë parregullsinë e tij si një nga katër nivelet e paracaktuara dhe do të lëshojë një mesazh këshillues në ekran.
ESHTE VLERSUAR KLINIKISHT – Saktësia dhe besueshmëria e SENDO Advance 3 janë vërtetuar nga Shoqëria Evropiane e Hipertensionit në përputhje me protokollet e tyre më të fundit.
PERDORIMI I LEHTE DHE Saktësia e jashtëzakonshme – Projektuar nga inxhinierët tanë japonezë SENDO Advance 3 ka saktësi të jashtëzakonshme, besueshmëri afatgjatë dhe përdorim të shkëlqyeshëm, me një buton. Rritja e saktësisë përmes uljes së gabimit njerëzor me dy inovacionet tona të reja – treguesi i gabimit të përshtatjes së manshetës dhe treguesi i gabimit të lëvizjes.

– Mansheta e re, pa alergjen, është prodhuar me materiale inovative pa latex dhe pa metale për të akomoduar edhe llojet më të ndjeshme të lëkurës. Mansheta standarde SENDO Advance 3 është krijuar për një perimetër të bicepsit 22-32 cm. Nëse keni nevojë për një pranga me madhësi të ndryshme (32-45 cm).

X