Përshkrim

Shkalla elektronike me platformë qelqi të zezë të tunduar është e përshtatshme për matjen, llogaritjen dhe shfaqjen e 6 parametrave të ndryshëm të trupit: pesha, masa e yndyrës, hidratimi i trupit, masa e kockave, masa e muskujve, shkalla e metabolizmit bazal. Sprint ka 4 sensorë me cilësi të lartë dhe saktësi dhe rivendosje automatike, ndezja dhe fikja janë të mundshme brenda 10 sekondave. Tregues të ulët të baterisë dhe mbingarkesë.

 

TechnologyelectronicDisplay typewith digital displayConfigurationplatformOther characteristicswith BMI calculationWeighing capacity

180 kg (396.83 lb)

Readability

100 g (3.5274 oz)

 

X