Aksesorë Farmaceutik

Filter
2000 L

 

  • Siguron mbështetje dhe stabilitet për muskujt dhe nyjet pa kufizuar gamën e lëvizjes së trupit
  • Siguron manipulim të zgjatur të indeve të buta
  • Pa lateks dhe i veshshëm për ditë me radhë
  • Lehtëson dhimbjen dhe lehtëson kullimin limfatik duke ngritur mikroskopikisht lëkurën
  • Lejojnë uljen e inflamacionit të zonave të prekura
  • vërtetuar se ka efekte fiziologjike pozitive në lëkurë, sistemin limfatik dhe atë të qarkullimit të gjakut
2500 L

Doreza  Fitnesi Reebok Për Femra.

Masa: S, M

Ngjyra: Gri,

1000 L

Kyçore (fasho) Boksi

Gjatësia: 1.5 M

Ngjyra: Blu, Të kuqe, Të zeza.

10200 L

OMRON M6 Comfort vjen me Paketimin e Inteligjencës – mënyra më e lehtë për të marrë rezultate të sakta. Zbulon mundësinë e fibrilacionit atrial, duke bërë të mundur monitorimin në shtëpi të gjendjes dhe t’ju japë paqe mendore. Ai gjithashtu kërkon 3 lexime të njëpasnjëshme në intervalin 30 sekondë, pastaj tregon mesataren për t’ju dhënë një tregues më të saktë të presionit tuaj të gjakut.

 

12400 L

Matës dixhital i tensionit  Omron M7 Intelli IT AFIB me lidhje inteligjente Bluetooth Connect, Co.

Matës  tensioni dixhital Omron M7 Intelli IT AFib me lidhje Bluetooth me lidhjen inteligjente Omron, i përshtatshëm me monitorin modern të presionit të gjakut, i cili mund të përdoret në shtëpi dhe në zyra.

Mund të masë saktë dhe rregullisht presionin e gjakut dhe të vlerësojë rezultatet. Kjo lejon matjen përmes mashetës, të cilën ju e vendosni në krahun tuaj me një perimetër deri në 42 cm. Për një përmbledhje të plotë, matësi i presionit do të zbulojë aritminë kardiake në kohën e duhur.

Për krahasimin e vlerave më të matura, instrumenti i ruan ato në memorien e brendshme.

Nëse dëshironi të kontrolloni vlerat në celularin tuaj, thjesht mund t’i ndani ato në smartphone-in tuaj.

Matësi i presionit do të llogarisë vlerat mesatare, ideale për monitorimin afatgjatë. Eshtë e pajisur me një ekran presioni grafik për një shfaqje më të qartë të vlerave.

Për të vëzhguar vazhdimisht shëndetin tuaj, thjesht e ndani atë në smartphone-in tuaj. Omron mund të lidhet me pajisjet Android. Bluetooth siguron një lidhje të besueshme.

5000 L

Parametrat e produktit

Mat nivelin e Oksigjenit

Mat rrahjet e Zemres
Modaliteti i ekranit color Ekran OLED me rezolucion të lartë me ngjyra të vërteta

Diapazoni i matjes së ngopjes së oksigjenit në gjak : 36 ~ 99%

Pesha : rreth 54g (pa bateri)

Madhësia : rreth 70 mmX35mmX34mm

 Place of Origin:  Zhejiang.China  Brand Name:  Rightbest
 Model Number:  RBLT-F20  Product name:  Fingertip Pulse Oximete
 Material:  ABS  Function:  Blood Testing
 Power:  2×1.5V 7 alkaline battery  Accuracy:  ±2(70%~100%),<70%undefined
 Pulse rate:  30bpm~250bpm  Working current:  30mA~80mA
 Packing:  1 Pcs per Box(8CM*4.5CM*4.4)

200 Boxes per Carton(52.5CM*46CM*26CM)

4700 L

Peshore Sprint  elektronike është e përshtatshme për matjen, llogaritjen dhe shfaqjen e 6 parametrave të ndryshëm të trupit: pesha, masa e yndyrës, hidratimi i trupit, masa e kockave, masa e muskujve, shkalla e metabolizmit bazal.

Sprint ka 4 sensorë me cilësi të lartë dhe saktësi dhe rivendosje automatike, ndezja dhe fikja janë të mundshme brenda 10 sekondave. Tregues të ulët të baterisë dhe mbingarkesë.

Max peshe 180 kg

 

 

10500 L

SENDO Advance 3 është një mates dixhital i tensionit , plotësisht automatik, vendoset ne pjesen e  sipërme të krahut, me teknologji inovative HIRA.

Teknologjia prapa funksionit HIRA zbulon, analizon dhe rrezikon rrahjet e parregullta të zemrës së pacientëve. Çdo lexim i parregullt i rrahjeve të zemrës ruhet në kujtesën e monitorit. Sapo të grumbullohet një histori prej 7 leximesh, HIRA do të vlerësojë çdo lexim tjetër, do të vlerësojë parregullsinë e tij si një nga katër nivelet e paracaktuara dhe do të lëshojë një mesazh këshillues në ekran.

1250 L

Top ushtrimesh për dorën, i përshtatshëm për:

-Trajtimet postoperatore

-Lëndimet e kyçit

-Fortësimi i muskujve të parakrahut

Fortësi të ndryshme

Fortësia në bazë të ngjyrës!

Po shfaqen krejt 11 përfundimet

X

Filtro sipas cmimit