Vitamina pas lindjes për humbjen e flokëve

Humbja e flokëve gjatë ose pas shtatzanisë është një nga ndodhitë që mund ti ndodhi një nëne të re. Për fat të mirë, humbja e flokëve pas lindjes vjen  zakonisht për shkak të ndryshimeve hormonale dhe zakonisht është e përkohshme.

Proteina, hekuri, folati, zinku dhe vitaminat A, C, D dhe E të gjitha promovojnë rritjen e flokëve dhe thonjve, kështu që është e mira  të siguroheni që ‘shtesat ushqimore’ juaj i përfshijnë këto. Vazhdimi i shtojcës tuaj para lindjes dhe ndjekja e një diete të dendur ushqyese janë disa nga mënyrat më të mira për t’i mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm pas shtatzënisë.